ro . ru . en

Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova

ACTUAL


EVENIMENT DULCE în Capitală. Zeci de apicultori din ţară s-au adunat la Târgul mierii

Zeci de apicultori din ţară s-au adunat şi în acest an la Târgul mierii, organizat în Capitală.

Vizitatorii au avut ocazia să cumpere produse direct de la prisăcari. La expoziţia din această vară, 斗牛开户a a fost cu cel puţin 10 lei mai scumpă decât anul trecut.

Apicultori şi-au expus cele mai deosebite produse.

"Tinctură de albini moarte avem. Iaca şi 斗牛开户a de bostan, care se cristalizează, am dus albinele la polenizare la bostan", a spus apicultoarea Marina Capmoale.

Unul dintre cele mai scumpe produse vândute la târgul din acest an este tinctura din propolis. Un litru de acest preparat costă 400 de lei.

La târg, preţul unui kilogram de 斗牛开户 de salcâm variază între 80 şi 90 de lei.

"Am văzut că a crescut consumul de 斗牛开户 în Moldova pe parcursul ultimilor ani. Ar trebui să crească puţin şi preţul, cu 10-15 lei pentru kilogram şi din cauza secetei a scăzut producţia de 斗牛开户", a spus apicultorul Mihail Zlatov.

Printre cumpărători a fost şi ministrul Agriculturii, Ion Sula.

"100 de lei costă domnule ministru, dar pentru dvs vă dăm cu 10 lei reducere, facem reducere de expoziţie. Ministru: eu credeam că o să spuneţi 110 lei. Câtă muncă depuneţi, lăsaţi, lăsaţi (nu acceptă 10 lei reducere!). Sunt preţuri reale, important este să dispară intermedierea. Consumatorul final să cumpere direct de la producător la un preţ accesibil", a spus ministrul Agriculturii, Ion Sula.

Târgul mierii se va desfăşura în Scuarul Catedralei Mitropolitane până în data de 23 august. Asociaţia Naţională a Apicultorilor a anunţat că, în acest an, preţul mierii va creşte cu aproximativ 30 la sută din cauza secetei.

Articole recente

斗牛开户

mqekz9g.i2069.cn| mqekz9g.u1638.cn| mqekz9g.iasg.cn| mqekz9g.i0800.cn| mqekz9g.t1189.cn| nqekz9g.seishukai.com|